Laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut

Hei!

Nimeni on Tarja Leinonen ja työskentelen Parturi-Kampaamo Starzissa Kaavin sydämessä, liikekeskus Isossa-Oskarissa. Liike tarjoaa laadukkaita palveluita koko perheen hiuksille rempseän ystävällisin mielin ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Lukio pohjaisena valmistuin ammattiin Joensuun ammatti-instituutista vuonna 2001 ja yrittäjänä aloitin vuonna 2003. Kokemukseni lisäksi ammattitaitoa ja ajankohtaisuutta hiusmaailmassa pidän yllä käymällä säännöllisesti inspiroivissa koulutuksissa, joista saa aina jotain UUTTA työskentelyyn 😉

Työssäni pidän erittäin tärkeänä hyvää asiakaspalvelua johon kuuluu mm. kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita, sekä taitoa nähdä asiakkaan persoonallisuuteen sopivat uudet vaihtoehdot malleja toteuttaessa. Unohtamatta ”rennon lupsakkoo” ilmapiiriä 😊

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja asioimaan liikkeessäni!

Tarja